Reseregler och information

Föreningen står för en positiv och aktiv supporterkultur och har som mål att följa, stödja och hylla laget så väl på hemma- som på bortaplan.

Anmälningsrutiner:

För att resa med oss måste du vara medlem i antingen North Power eller NP Stockholm. Detta för att resorna ordnas av North Power, för föreningens medlemmar, ofta till ett subventionerat pris.

Senaste dagen för anmälan kan variera beroende på motståndarklubben. För att lättare kunna planera resorna, antalet bussar och beställa biljetter vill vi gärna att ni anmäler er så tidigt ni kan. Det är då också mindre risk att vi behöver ställa in någon resa pga. för få anmälda.

I priset för resan ingår matchbiljett till ståplats.

Varje resa har en egen länk för anmälan och direktbetalning med kort eller med Paypalkonto. Du kan också anmäla dig i vår shop under hemmamatcher.

Avgång:

Om inget annat anges så avgår bussarna alltid från Skellefteå Kraft Arena. För att hålla vår tidsplanering väntar inte bussarna på någon, så kom i tid.

Vill du bli upplockad längs vägen så skicka ett mail till info@northpower.nu så försöker vi lösa det om det är längs med färdvägen och det finns ett lämpligt ställe för bussen att stanna.

Kolla alltid på vår hemsida eller facebook för senaste info och eventuella ändringar i reseplanen eller i värsta fall inställd resa.

Regler:

Skadegörelse eller andra sanitära olägenheter som medför kostnader för arrangören kommer att medföra krav på ersättning för motsvarande kostnader samt kan leda till avstängning från resor.

Vid stopp för mat/rast är det angiven tid som gäller, sedan rullar bussarna utan att invänta försenade personer.

Du är skyldig att se till att ditt skräp hamnar i sopsäckarna/påsarna som finns utplacerade i bussen. Nedskräpning kan medföra åtgärder, som t ex. avstängning, och/eller krav om ersättning för ev. kostnader.

Det är ingen idé att försöka ta med sig egen alkohol in på arenan, visitation sker vid ingång. Ingen form av pyroteknik är heller tillåten inne på arenorna.

Var och en måste ta sitt eget ansvar. Vid omhändertagande av ordningsmakten på grund av ordningsstörande beteenden som innebär att vederbörande inte kan infinna sig vid utsatt tid för hemresa får själv ombesörja hemfärd.

Du skall följa och respektera det som våra rese- /supportervärdar bestämmer då du deltar på resor ordnade av North Power. De som missköter sig kan av värdarna avvisas ifrån bussen och NP ansvarar då inte för personens vidare resa.

Avbokning:

En bokad resa är en bokad resa och någon återbetalning kommer inte ske vid ev. avbokning