Vi bjuder på hockey!

Vi tar vårt ansvar för att uppnå målet med fullsatt arena. Vi vet vilken skillnad det gör för laget och stämningen. Därför har vi köpt återstående ståplatsbiljetter och delar ut dem GRATIS i biljettluckan mot uppvisande av medlemskort. En biljett per medlem gäller. Tänk på att det inte är särskilt många biljetter kvar så kom i tid. Biljettluckan öppnar 17.00.Om biljetterna mot förmodan inte är slut 18.45 kan biljetterna hämtas ut utan medlemskort. Allt för en fullsatt och kokande Skellefteå Kraft Arena!Bud Holloway gör oss sällskap på Västra Stå i afton. Det här kommer bli en helt grym fest - haka på!

Helgens händelser

Premiärhelgen är över, vi tappade bara en poäng mot Luleå över två matcher och hockeymässigt var det här förstås en härlig back-to-back.Som de flesta vet solkades dock glädjen redan före matchstart i fredags, då en eller flera personer tände bengaler på vår läktare i Luleå. Många har hört av sig till oss och varit upprörda. Jag vill med det här brevet försöka fördjupa de svar en del fått på Facebook och i mail under helgen, det har varit mycket att göra och en del som hört av sig förtjänar mer utförliga svar än de fått.Vi har jobbat stenhårt med det här problemet sedan jag tillträdde som ordförande i maj 2014. Fram till igår trodde vi, möjligen något naivt, att vi kommit tillrätta med problemet. Vi hade inga incidenter av det här slaget på hela fjolåret och har inte tvingats lämna läktaren på tre år, så fredagens händelse kom som en blixt från klar himmel.Jag vill vara tydlig med en sak. Visste vi vem det var som tände på igår skulle den personen inte vara välkommen på någon resa med oss framöver. Det vet vi dock inte. Polis och säkerhetspersonal gör sitt jobb i att försöka ta reda på vem det var, men precis som vi möts de oftast av att ingen vill peka ut någon.En hel del av er har krävt att personen ska uteslutas ur NP. Styrelsen kan inte utesluta någon på egen hand, däremot kan årsmötet göra det efter omröstning. Det vi kan ta beslut om är att porta personen/-erna från framtida resor och det är nog också den mest kännbara konsekvensen.Nu är vi dock inte där. Även om vi, och säkert de flesta andra, kan ringa in en skara på kanske 20 personer i anslutning till pyrotekniken, så räcker inte det. Vi varken kan eller vill stänga av 20 personer kollektivt, däremot försöker vi prata med så många vi kan om konsekvenserna för alla andra. Fram till igår trodde jag nog att vi hade en gemensam syn på saken.Vi är researrangörer och supporterklubb men vi vet inte vad var och en gör på läktaren i varje ögonblick. Vi har väldigt tydliga regler, SHL har lika tydliga regler, lagboken är också tydlig. Ändå väljer en enskild individ att ignorera allt det här för sitt eget nöjes skull. Det är otroligt svårt att komma till rätta med. Mängder av medlemmar har hört av sig under helgen och varit förbannade, och jag förstår var och en. Tyvärr har vi ingen mirakellösning på det här problemet, i slutändan är det resultatet av en persons totala brist på omdöme. Jag kan bara be om ursäkt till alla supportrar som blev lidande av det här i fredags, och säga att vi försöker göra allt vi kan.Till sist ett klargörande kring bilderna i NSD, och senare även Norran, som cirkulerade under fredagen. Det gick först ut uppgifter att den gripna personen på bilden var den som tänt bengalen. Det stämmer dock inte. Personen på bilden är en Luleåsupporter som, när vår läktare tömdes, stal en flagga från vår läktare och greps på väg tillbaka till hemmastå. NSD korrigerade uppgifterna i en ny artikel senare under fredagkvällen.Fredrik RydénOrdförande, North Power

Kallelse till North Powers årsmöte

NÄR: Tisdag den 31 maj kl 19.00PLATS: Norrhammarskolans matsalVälkomna till årsmöte med North PowerVi hälsar alla som erlagt årsavgift för säsongen 2015/2016 välkomna. Vi bjuder alla ANMÄLDA på smörgåstårta, kaffe och kaka. Det går också bra att komma utan anmälan men då kan vi inte lova att det finns fika.Anmäl dig genom att maila till info@northpower.nu, eller via vår Facebooksida (antingen i PM eller i kommentarerna). Vi måste ha din anmälan senast den 27 maj.Inbjudna från AIK är i år klubbdirektör Pea Israelsson, marknadschef Håkan Billing, A-tränare Fredrik Öberg och sportchef Mikael Lindgren. De kommer att berätta om den gångna och kommande säsongen och svara på alla tänkbara frågor.Handlingar inför årsmötet publiceras på http://northpower.nu/wordpress/information/ senast en vecka innan årsmötet.Väl mött!/Styrelsen

Viktig info gällande Crazyresan

På lördag är det äntligen dags. Årets häftigaste resa tar sin början, det har varit fullbokat länge och du är en av dem som säkrat sin plats i god tid!Eftersom vi är så många som reser finns det en del saker alla bör känna till. Så även om det här mailet verkar tråkigt, läs igenom det för det innehåller en del viktiga grejer.

Avresa

Bussarna går 10.00 från Skellefteå Kraft Arena. KOM I TID, gärna en stund före! Vi hinner inte vänta in förseningar och måste hinna bocka av alla på listan. Buss 1 och 2 är partybussar, buss 3 är nåt slags mellanting och buss 4 och 5 är lugna bussar. Bussarna är tydligt skyltade.Ni som ska stiga på längs vägen (Bureå, Ånäset, Umeå) - svara på detta mail och meddela oss! Påstigning blir på de vanliga ställena (E4 i Bureå, stora busshållplatsen i Ånäset och mittemot Max i centrala Umeå). 

Betalning för mat

Eftersom vi är fem fyllda bussar och alla ska äta grillbuffé vill vi att man betalar den i förväg. Vi har ingen möjlighet att ta betalt av alla ombord på bussarna och det skulle ta enormt lång tid att lösa det i dörren på Harrys.Buffén kostar som bekant 100 kr, betala den så fort du kan men senast på fredag! Glöm inte att skriva vem eller vilka du betalar för.

  • Swish: 12345 82466
  • Bankgiro: 5498-1279
  • Eller i NP-shoppen under matchen på onsdag (kort, kontant, Swish)

 

Matchbiljett

Du får din matchbiljett på bussen när vi närmar oss Övik. Biljetten gäller även som matbiljett och kan inte ersättas, så tappa inte bort den!Eftersom vi är så många på resan har vi både bortastå och massor av sittplatser runt omkring. Vi delar ut biljetterna utan prioritering, ni som råkar få en sittplats har naturligtvis den men vi räknar med att alla står upp, ungefär som på bortasektionen på Hovet. 

På bussen

Vi vill ju gärna hinna äta och dricka ordentligt på Harrys före matchen, så försök hålla tiderna på rastplatserna. Busschauffören kommer meddela när bussen rullar igen.Det finns gott om sopsäckar på alla bussar - ANVÄND DEM! Vi måste själva städa bussarna efteråt och är det för smutsigt riskerar vi höga kostnader, och att kanske inte få åka med bussbolaget fler gånger.Här hittar du våra allmänna resereglerHar ni några funderingar går det som vanligt bra att maila oss på info@northpower.nu, eller ringa NP-telefonen 072-227 8982 (där vi svarar i mån av tid).Det här blir en resa att minnas. Nu kör vi!

Fullbokat!

Crazyresan är för närvarande fullbokat! Med de 2 sittplatsbussarna är vi nu närmare 400 personer i 7 bussar som kommer åka gemensamt ner till Övik i Januari.Det går bra att skriva upp sig på reservlistan genom att maila till info@northpower.nu eller skicka ett pm på forumet eller på facebook.Blir det väldigt många namn på reservlistan ser vi över om det går att ordna fram ytterligare en buss.

Bokningsstatus för Crazyresan

Det har varit ett fortsatt storslaget intresse för Crazyresan till Övik. Vi har nu 5 bussar bokade och det finns för tillfället 20 platser kvar i den sista bussen.När de sista 20 platserna har gått ut har vi nått maxkapacitet på Harrys i Övik och fördelat alla de biljetter vi har till matchen.Så om du inte har bokat ännu, gör det på: https://goo.gl/OuenBV eller i shoppen på matchen ikväll (förutsatt att det finns några platser kvar)

Säsongens mäktigaste resa

 De senaste åren har det arrangerats en lite speciell resa varje säsong. En resa som sticker ut. Då vi är lite fler än vanligt som har lite roligare än vanligt. Vi är många som med värme minns dessa episka resor till i bland annat Timrå och Gävle.Den här säsongen har Modo byggt en ny fin bortastå som behöver stresstestas av en riktigt klack, så lördag den 9 januari åker vi dit.Vi har för dagen mutat in Harrys i Övik där det blir uppladdning med grillbuffé. Där kommer vi även få sällskap av drygt hundra sittplatsare. Efter lite mat och ölande vandrar vi till arenan och krossar Modo.Eftersom vi siktar på att bli riktigt många och vill boka upp så mycket som möjligt så tidigt som möjligt, kommer resan bara kosta en 50-lapp fram till den 21 november. Matchbiljetten kostar som vanligt en hundring.Boka här: https://goo.gl/OuenBVDet kommer bli en magisk resa. Alla till Övik!

Fritt inträde mot Örebro

Efter en intensiv helg med två övertygande segrar över Lule Minecrafters är det sydligare delikatesser som står på menyn inför onsdagen. På onsdag kommer Örebro till vår underbara stad för att få en utbildning i hur man spelar hockey på riktigt. AIK står för kursplanen och vi står för inramningen.Dessutom kommer det vara fritt inträde för alla NP-medlemmar till den här matchen (utan att du behöver använda någon av de 3 frimatcher som redan ingår i medlemskapet). Ett ypperligt tillfälle att förgylla en annars ganska menlös onsdagskväll.På onsdag fyller vi ståplats!Om du inte redan ordnat medlemskap så skynda dig att göra det nu, då ordnar vi så du har kortet innan nedsläpp på onsdag. Mer info om medlemskap hittar du här: http://northpower.nu/wordpress/about/